Shoppingvanor

Wednesday 30 May, 2007

Jag kommer på mig själv att göra märkliga saker.
Som att traska in på Åhlens och kritiskt granska alla plagg och svära över döskallemodet som råder. Vem bestämde att döskallar is the shit? Tänk dig vit, fin sommarklänning.. men vänta.. det är något konstig. Någon jävel har tryckt en döskalle på den. Hallå? Hur som helst, jag provar ett linne med döskallar och står kritiskt och studerar sömarna i detalj för att försöka avgöra vad som gick fel eftersom det är liiite buckligt vid ena axeln. Tänker att det säkert ser bättre ut den den taskiga belysningen i min hall och traskar till kassan och betalar.

Skuttar vidare till Gina där jag inser att jag är sjukt trött på deras prylar. Surar i provrummet en stund och bestämmer mig trots allt för att köpa ett litet linne. Herregud, det går väl att använda som pyjamas. Ja ett linne blir det.

Men att köa är ju tråkigt så när det är min tur orkar jag inte betala. Hänger tillbaka linnet som tyvärr inte fick bekanta sig med mina övriga pyjamasplagg och går till H&M istället.
Sliter åt mig en klänning i lämplig storlek och en bh jag råkar veta passar mig perfekt och betalar. Ute på mindre än fem minuter.

Lunch! Lunch är fantastiskt. Jag äter lunch.

Som av en slump råkar jag se att det är skyltat till en våning jag har missat där det utlovas fantastiskt mode. Mode vill man ju ha så jag glider upp i rulltrappan och hamnar i himmelriket. Provar, funderar och pratar med personalen. Tycker att tjejen har en fantastiskt fin kjol och köper en likadan. Och lite andra grejer. 1200 spänn bara så där. På tio minuter.

Tar genvägen via Lindex och hittar en kofta som ser okej ut. Passar på att prova H&M-klänningen jag köpte tidigare också. Perfekt. Funkar bra med koftan också så jag köper koftan. Vadfan. Kan vara bra att ha.

På utvägen inser jag att jag inte alls tycker om linnet jag köpte på Åhlens. Tycker faktiskt riktigt illa om det. Döskallar is not the shit. Dessutom har jag köpt en tröja med blåbär istället. Lämnar tillbaka linnet och åker hem.

Två timmar.

Inlägg publicerat i: Shopping

Lämna en kommentar

Obligatoriskt

Obligatoriskt, dold

Tillåten HTML-kod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

Trackbacka den här posten  |  Prenumerera på kommentarerna via RSS-ström


Kalender

October 2018
M T W T F S S
« Jun    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Senaste inläggen