Färgkoordinerat

Friday 16 June, 2006

Min plan att färgkoordinera min packning blev utskrattat redan på planneringsstadiet men jag låter mig icke nedslås. Jag tycker nämligen att det är en utmärkt idé.
Grejen är att jag antagligen är sämst på att packa i hela världen. Jag har alltid med mig den halvan av garderoben som jag inte gillar särskilt mkt för att jag tror att jag kommer gilla det mer när jag inte är hemma och därmed vill ge de stackars utstötta kläderna en chans. Till saken hör att dessa kläder är i princip omöjligt att matcha med varandra så resultatet blir att jag ser ut som en missanpassad, färgblind modeamatör när jag är på semester.
I år gäller alltså färgkoordernering och insikten att saker inte blir snyggare x antal mil hemifrån. Äntligen kommer min gigantiska vita väska till användning också eftersom årets semesterkläder har reducerats till följande färger: vitt, blått&rött.
Vad kan man då dra för slutsats av detta? Antagligen att jag har för mycket tid att fundera över oväsentligheter.

Inlägg publicerat i: Kläder

2 kommentarer Lämna din egen

  • 1. Johanna  |  Saturday 17 June, 2006 kl. 16:22

    Jag tycker det är rätt smart att färgkoordinera packningen. Det brukar jag alltid mer eller mindre omedvetet göra, inte så svårt då de flesta av mina kläder passar ganska bra ihop. Det är väldigt praktiskt.

  • 2. Lova  |  Saturday 17 June, 2006 kl. 17:49

    Jag har så mkt konstiga kläder i alla möjliga färger så jag måste fundera lite när jag ska packa. Nästa gång kanske jag kan köra med ett rosa tema istället :)

Lämna en kommentar

Obligatoriskt

Obligatoriskt, dold

Tillåten HTML-kod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

Trackbacka den här posten  |  Prenumerera på kommentarerna via RSS-ström


Kalender

October 2018
M T W T F S S
« Jun    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Senaste inläggen