Det var så här va

Tuesday 13 June, 2006

Virkning
Jag skulle ju lära mig virka. Provade lite igår och tyckte att det såg bra ut. Så jag tänkte att jag skulle prova mössan. Jag hade virknål 3 istället för virknål 3,5 å lite tunnare garn än vad jag skulle så jag antog att den skulle bli lite mindre än vuxenstorlek. Men jag hade nog inte tänkt mig att den skulle bli så liten. Jag tror inte ens att ett nyfödd bäbis har ett sånt litet huvud.
Repa upp å göra om? Javisst, ingen behärskar konsten mer än jag men nu är jag faktiskt ganska stolt över att kommit så där långt. Så vad gör man? Stärker å använder som godisskål? Skaffar en docka? Eller så ser man den som ett test å nålar upp den på anslagstavan som påminnelse om att jag bör skaffa större virknål. Och bättre garn.

Inlägg publicerat i: Annat pyssel

2 kommentarer Lämna din egen

  • 1. Johanna  |  Tuesday 13 June, 2006 kl. 21:07

    Egentligen ingen speciell, bara det att jag tycker det är så avslappnande och kul att sticka. Funderar på en halsduk igen, men skulle ju vara roligt med något som blev lite roligare. Har försökt sticka vantar, men hade ett mönster för barn, fel garn och fel stickor och ja. Du kan ju tänka dig hur det blev. Dessutom kom jag sen inte ihåg vart jag ändrat för att få vanten större, så lyckades aldrig med att få två likadana vantar.

  • 2. Sophie  |  Tuesday 13 June, 2006 kl. 22:40

    Oj, ja den vart inte så stor alls. Men väldigt söt. Å väldigt fin färg oxå.. :]

Lämna en kommentar

Obligatoriskt

Obligatoriskt, dold

Tillåten HTML-kod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

Trackbacka den här posten  |  Prenumerera på kommentarerna via RSS-ström


Kalender

October 2018
M T W T F S S
« Jun    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Senaste inläggen