Väskutveckling

Thursday 8 June, 2006

Röd Väska

De senaste åren har jag mest setts bärandes tygväskor av den modellen. En del har jag sytt själv men just den här köpte jag på Made At Home på kulturnatten för några år sen. Det bästa med den här typen av väskor är att de är smidiga att knöla undan, lätta att tvätta och man behöver rent allmänt inte vara så rädd om dem. Kan även användas att sitta på. Nackdelen är att om när telefonen ringer ligger den alltid i botten. Samma sak med nycklarna när man ska öppna dörren. Av någon anledning brukar även plånboken ligga i botten när man ska betala något. Kort sagt: opraktiskt eftersom den i allmänhet saknar fack.

Svart Väska
Den här lilla raringen köpte jag på second hand för nästan ingenting och sydde på blåa pärlor. Den är perfekt att ha med sig när man bara behöver det nödvändigaste men jag tröttnade ganska snabbt på att kedjan gick av hela tiden.

Vit Väska

När min syster skulle gifta mig insåg jag att jag behövde en lite mer seriös och finare väska. Jag letade överallt men hittade ingenting som jag gillade särskilt mkt. Jag hade sytt en blå klänning så en svart väska var totalt utesluten för min del. Därför blev jag överlycklig när jag hittade denna på Debenhams i Sthlm. Det fladdar väldigt fint när man går men det är inte en bra idé att ställa sig på den och sen rycka loss den. Det är lite glesare på det stället sen den händelsen.

Brun Väska

Detta tycker jag är min första riktiga vuxenväska och är köpt på Indiska. Kändes väldigt ovant att ha den först men sen började jag uppskatta alla fack. När jag köpte den påpekade expeditien att det fanns ett mobilfack men seriöst, vem orkar stoppa ner mobien i ett speciellt fack? Det är bara jobbigt för jag tappar alltid bort saker där.

Vit Väska

Mitt senaste väsktillskott och jag känner mig hemskt glammig när jag går runt med denna. Köpte den som en avslutningspresent/tröstpresent till mig själv när jag flyttade hem igen å den piggar fortfarande upp. Den är så stor att man utan vidare kan få plats med att par skor. Den är därför utsett till min nya shoppingväska.

Inlägg publicerat i: Shopping

3 kommentarer Lämna din egen

  • 1. Johanna  |  Thursday 8 June, 2006 kl. 22:21

    Åhh VILL HA, VILL HA, ALLIHOPA! Det är verkligen på tiden att jag köper en ny väska, har inte köpt några sen Irlande tror jag. Fast där köpte jag iofs massa. kram

  • 2. Linda K  |  Friday 9 June, 2006 kl. 18:15

    Illsöta allihop! Vilka fynd :)

  • 3. Lova  |  Saturday 10 June, 2006 kl. 18:16

    Jag ska inte bli en sån där som påstår att man aldrig kan ha för många väskor för jag lider av akuta förvaringsproblem. Å andra sidan borde man ju kunna stoppa andra saker i väskorna..

Lämna en kommentar

Obligatoriskt

Obligatoriskt, dold

Tillåten HTML-kod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

Trackbacka den här posten  |  Prenumerera på kommentarerna via RSS-ström


Kalender

October 2018
M T W T F S S
« Jun    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Senaste inläggen