Arkiv för Wednesday 30 May, 2007

Shoppingvanor

Jag kommer på mig själv att göra märkliga saker.
Som att traska in på Åhlens och kritiskt granska alla plagg och svära över döskallemodet som råder. Vem bestämde att döskallar is the shit? Tänk dig vit, fin sommarklänning.. men vänta.. det är något konstig. Någon jävel har tryckt en döskalle på den. Hallå? Hur som helst, jag provar ett linne med döskallar och står kritiskt och studerar sömarna i detalj för att försöka avgöra vad som gick fel eftersom det är liiite buckligt vid ena axeln. Tänker att det säkert ser bättre ut den den taskiga belysningen i min hall och traskar till kassan och betalar.

Skuttar vidare till Gina där jag inser att jag är sjukt trött på deras prylar. Surar i provrummet en stund och bestämmer mig trots allt för att köpa ett litet linne. Herregud, det går väl att använda som pyjamas. Ja ett linne blir det.

Men att köa är ju tråkigt så när det är min tur orkar jag inte betala. Hänger tillbaka linnet som tyvärr inte fick bekanta sig med mina övriga pyjamasplagg och går till H&M istället.
Sliter åt mig en klänning i lämplig storlek och en bh jag råkar veta passar mig perfekt och betalar. Ute på mindre än fem minuter.

Lunch! Lunch är fantastiskt. Jag äter lunch.

Som av en slump råkar jag se att det är skyltat till en våning jag har missat där det utlovas fantastiskt mode. Mode vill man ju ha så jag glider upp i rulltrappan och hamnar i himmelriket. Provar, funderar och pratar med personalen. Tycker att tjejen har en fantastiskt fin kjol och köper en likadan. Och lite andra grejer. 1200 spänn bara så där. På tio minuter.

Tar genvägen via Lindex och hittar en kofta som ser okej ut. Passar på att prova H&M-klänningen jag köpte tidigare också. Perfekt. Funkar bra med koftan också så jag köper koftan. Vadfan. Kan vara bra att ha.

På utvägen inser jag att jag inte alls tycker om linnet jag köpte på Åhlens. Tycker faktiskt riktigt illa om det. Döskallar is not the shit. Dessutom har jag köpt en tröja med blåbär istället. Lämnar tillbaka linnet och åker hem.

Två timmar.

Lämna kommentar Wednesday 30 May, 2007

Fel. Helt fel.

Men hallå livet.

Vad hände med det där roliga som jag borde fått som belöning efter ett par värdelösa månader? Det enda som har hänt mig hittills är att jag på ett mycket inlindat sätt fått sparken. Såhärva. Det finns två butiker just nu. En jag vill jobba i och en jag inte vill jobba i. Nu har jag, mot min vilja blivit flyttat till den jag inte vill jobba i. På heltid.
Det var den berömda droppen i bägaren eller hur fan det nu hänger ihop så nu har jag sjukskrivit mig i två dagar för återhämtning.
Och svär över att jag vägrade gå med i A-kassan. Eller inte orkade söka några skolor.

Antagligen skulle jag tyckt att det var okej, inte trevligt på något sätt men okej, om det inte hade dykt upp som en brevbomb på posten när jag redan var självmordsbenägen.

Så nu väntar jag och väntar på att det ska hända något roligt. Och jag förväntar mig att det händer jävligt snart.

2 kommentarer Wednesday 30 May, 2007


Kalender

May 2007
M T W T F S S
« Mar   Jun »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Inlägg per månad

Inlägg per kategori