Arkiv för March, 2007

Detta är inget inlägg två

Varför har jag så många fler besökare nu när jag har slutat skriva än vad jag hade innan?

Ja, jag är nyfiken och kolla fortfarande statistik.

4 kommentarer Tuesday 13 March, 2007

Detta är inget inlägg

Vill bara påpeka att jag så klart inte har lagt ner fotodaboken även om det är lite glest mellan uppdateringarna.

2 kommentarer Wednesday 7 March, 2007

Det bittra slutet

Tänkte avsluta den här bloggen med att berätta att vi har köpt en lägenhet idag. En gullig liten tvåa med gasspis, badkar med tassar och ett svart och vitrutigt golv. Jag tror att det blir jättebra och jag ska försöka att inte tänka på vad vi har betalat för den.

Hela den här bloggen har utvecklat till ett forum där jag gnäller över mina misslyckande och så ville jag inte att det skulle vara. Det har varit ett kämpigt år men det beror delvis på att jag har försökt göra många saker. Innan försökte jag ingenting. Mina enda målsättning var att hålla mig flytande.

Men problemet är att jag har blivit alldeles för personlig med den här bloggen. Jag har tänkt ganska mycket på det och jag önskar att jag hade varit anonym från början. Jag har skrivit dagbok på nätet sedan jag plitade ihop min första hemsida i sexton, sjuttonårs-åldern och det har fått en del reaktioner. En del positiva, en del som känner sig kränkta, andra som undrar vad fan jag skriver som jag gör för.
Nu kanske ni tycker att jag överdriver men man kan säkert tycka att jag hänger ut folk i mellanåt. Det gör jag säkert men jag glömmer bort ibland att någon faktiskt läser det jag skriver och kan tycka något.

Jag tror att jag bestämde mig för att läggga ner idag efter en diskussion med min chef. Jag har hört det förut men tydligen har min blogg cirkulerat på hela företaget utan att jag har fått någon som helst reaktion tillbaka. Det känns lite som att snacka skit bakom ryggen på mig eftersom jag var helt omedveten om det. Jag har tänkt på att lösenordskydda men jag tycker det är så tråkigt med lösenord. Det förtar på något sätt hela charmen med bloggar. Jag tycker att information ska vara så fri som det bara går.

Därför lägger jag ner istället. Det kanske är fegt men jag känner mig i underläge just nu.

Jag kommer dock aldrig sluta skriva. Jag älskar att skriva så det vore galet att sluta. Det handlar inte om det. Men ibland måste man släppa det som varit och börja på något nytt och det kan vara dags nu.

Nu kan man ju klura ut med arslet att jag kommer smälla upp mitt nya projekt på duggregn.se. Smartare än så är jag inte. Men jag kanske inte dräller adressen omkring mig så mycket. Framför allt ska jag inte ha mitt namn i adressen..

Tack till er som faktiskt har gett er till känna! Det betyder lika mycket varje gång.

Det är för övrigt en mycket spännande känsla att kolla på e-bud.se och söka på sålda lägenheter och inse att det är vi som har köpt den. Detta är det mest seriösa jag har gjort någonsin. Det suger lite i magen men jag tror som sagt att det blir bra. Det verkar som att det ordnar sig nu.

13 kommentarer Friday 2 March, 2007


Kalender

March 2007
M T W T F S S
« Feb   May »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Inlägg per månad

Inlägg per kategori