Arkiv för Tuesday 19 September, 2006

Lite inspirerad

Jag har varit så uttråkad sista tiden att jag inte ens har känt för att sy. Ja, det låter kanske galet men jag klarar inte av att vara helt sysslolös. Jag tappar allt å orkar inte ens ägna mig åt det som jag egentligen tycker är roligast. Men för några dagar sen blev jag inspirerad av den här bilden. Den kommer från bloggen stickeri stickera stickeralla som jag läser ibland. Det gav mig energi att börja sticka på mudd nummer två till en jacka som jag sydde i somras.

Mudd

Jag kan inte bestämma mig för om jag tycker att det är helt galet att sticka egna muddar eller om det är charmigt. En bidragande orsak till att jag är skeptiskt kan vara att garnet inte är helt perfekt men jag ska inte köpa något nytt har jag bestämt.. Flytt och allt.

Jacka

Jackan ifråga ser ut så här än så länge. Det var ursprungligen ett kappmönster som jag klippte av och la till vecken på baksidan. Lite pyssel men jag är nöjd med resultatet. Jag har ingen aning om vad det är för tyg men det var kanske inte det ultimata. Det är ganska stelt och när jag försökte tygla sömnsmånerna med stykjärnet blev det som bränt så det ser lite lustigt ut på vissa ställen. Luvan är fodrat med en fint, grönt tyg, också det second hand. Fler bilder kommer förmodligen när den är klar. Ska sy knappar också.

Sminkväska

Den här väskan sydde jag i somras när jag upptäckte att jag behövde en liten necissär att ha med mig i väskan. Plasten kommer från Panduro om någon undrar :)
Nu ska jag packa lite och sen ta tåget till Sthlm för imorgon börjar jag min brevbärararekarriär.

4 kommentarer Tuesday 19 September, 2006


Kalender

September 2006
M T W T F S S
« Aug   Oct »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Inlägg per månad

Inlägg per kategori