Arkiv för Tuesday 12 September, 2006

Nöjd/Missnöjd/Jag vet inte alls

Jag tog 08:20-tåget från Sthlm å lyckades hålla mig vaken hela vägen trots ett fåtal timmar sömn. På stationen blev jag överfallen av tjejer med såna där wasaknäckemackor vilket var bra eftersom jag inte hade ätit frukost. Senare visade de sig fundera utmärkt till lunch. Och middag. Ja, motivationen var inte på topp.
Jag gick och la mig och sov å när jag vaknade igen hade hon (nämner inga namn numera) från jobbet.jag.var.på.intervjuv.för ringt. Jag anade det värsta å ringde upp. Tänkte att jag var på så dåligt humör att det var lika bra att ta allt på en gång. Men faktiskt, hon undrade jag ville börja jobba. På onsdag. Jag är rädd att jag inte var särskilt översvallande. Ska man vara det?

Sen gick jag å betalade för att någon som utgav sig för att vara läkare tog bort en obehaglig sak under mitt öga med något som såg misstänkt likt en brodyrsax. Men han försäkrade att den var bra och påpekade även att jag skulle vara tacksam för att han inte hade parkinson. Jag försäkrade att jag inte skulle ligga kvar på britsen om han hade haft det å han fick ta bort den. Så nu har jag en käck tejpbit under ögat.

Sen gick jag runt strömmen. När jag var nästan runt så kom jag ifatt ett par som hade stanna till för att hångla lite (ståendes). När de fick syn på mig började de gå igen å det kändes fruktansvärt deprimerande. Jag menar, när hånglade jag ståendes vid några buskar senare för att avbryta å fortsätta någon annanstans senast? Å hur kul var det att avbryta någon som faktiskt hade den förmånen att ha någon att hångla med? Kände mig så nedslagen att när jag gick för att handla mat på kom jag hem med en påse chips och en muffins.

Ja, det var min dag. Melankoli är min melodi.

4 kommentarer Tuesday 12 September, 2006


Kalender

September 2006
M T W T F S S
« Aug   Oct »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Inlägg per månad

Inlägg per kategori